CNC ROUTER İSTANBUL
CNC ROUTER İSTANBUL

CNC ROUTER İSTANBUL

 06.08.2019

Cnc router istanbul ilinde oldukça yaygın bir şekilde ahşap işleme ve mermer işleme başta olmak üzere alüminyum işleme maket işleme çeşitli endüstri unsurlarda kullanım ve üretim imalat parçalarının üretilmesinde sıkça kullanılmaya başlanmıştır. Cnc Makinesi ihtiyacı artıkça insanlar daha derin araştırmalar yapmaya başlamışlar ve bir makinenin tüm özelliklerini araştırmaya başlamışlardır. Probotsa cnc makine imalatı A.Ş Olarak bu ihtiyacı karşılamak üzere harekete geçmiş ve son 10 yılda çok ciddi adımlar atarak müşterilerine çözümler sunmuşur.

  

CNC ROUTER İSTANBUL

Cnc router istanbul ilinde oldukça yaygın bir şekilde ahşap işleme ve mermer işleme başta olmak üzere alüminyum işleme maket işleme çeşitli endüstri unsurlarda kullanım ve üretim imalat parçalarının üretilmesinde sıkça kullanılmaya başlanmıştır. Cnc Makinesi ihtiyacı artıkça insanlar daha derin araştırmalar yapmaya başlamışlar ve bir makinenin tüm özelliklerini araştırmaya başlamışlardır. Probotsa cnc makine imalatı A.Ş Olarak bu ihtiyacı karşılamak üzere harekete geçmiş ve son 10 yılda çok ciddi adımlar atarak müşterilerine çözümler sunmuşur.

Cnc Router İstanbul da Mobilya cnc ve Ahşap Cnc Dalında Probotsan ; 

   Mobilya cnc ve ahşap cnc satışları konusunda Siz istanbul müşterilerimiz için probotsan cnc

makinesi a.ş bir çok çözüm Sunarak İstanbul ilinde bir çok başarılı projede bulunmuş ve

üreticilere katma deger sağlayarak beğeni kazanmıştır.

Siz İstanbul Müşterilerimiz İçin 9 Ana Başlıkta Probotsan CNC Router Çözümleri ;

1.Alüminyum ve BAKIR İşleme Cnc Router

2.Standart Cnc Router

3.Servo Sistemli Cnc Router

4.Otomatik Takım Değiştirmeli Cnc Router

5.Mermer ve Model İşleme Cnc Router

6.Mini Cnc Masaüstü Cnc Ve Küçük Cnc

7.Özel İmalat Cnc Makinesi

8..Cnc Lazer Markalama 

9.Cnc Router Parçaları

İstanbul Alüminyum Ve Bakır İşleme Cnc Makinesi – İSTANBUL

                                   4 KW Özel Seri Spindle Motor

 Özellikle Bakır ve Alüminyum gibi sert meteryallerin endüstriyel olarak hızlı bir şekilde işlemesini sağlamak amacı ile tasarlanmış olan cnc makineleri serilerimiz döküm Z modülü ve probotsan argesi tarafından özel olarak tasarlanmıştır. Alüminyum Ve Bakır İşleme Cnc Makinesi serilerimiz ahşap işlemek için gereğinden fazla kuvvetli kaldığı için ahşap işleme ve sert ağaç işleme mdf işleme gibi şartları çok başarılı halde yerine getirmesine ragmen daha uygun fiyatlı olan krm serilerimiz önerilmektedir. Alüminyum Ve Bakır İşleme Cnc Makinesini şartların çok zorlu olduğu kısımlar için kullanabilirsiniz. Standart olarak sanayicinin sürekli ihtiyacı olan bu makineleri genellikle stok olarak üretmekteyiz. Probotsan CNC Makinesi Stoklarda Mevcuttur.

  

İstanbul Standart Cnc Router Makinesi

 Ahşap Cnc Kategorisinde inceleyeceğiniz makineler ölçüleri ve güçleri gereği ahşap kesim ve şekillendirmede kullanılmak üzere tasarlanmaya başladıktan sonra seri üretim hatlarında fiyatları giderek aşağı çekilebilmesi başarılmış kalite ve hata oranı bitirilmiş güçlendirilen köprü ve kızak yapıları sayesinde ahşap cnc olmanında dışına çıkarak çok rahat kompozit panel ebatlama yapabilen mermer taş ve alüminyum kesebilen çelik delebilen hale getirilmiştir.

Cnc Router İstanbul Ahşap İşleme Makinalarındada En Çok satış yapılan il oldu.

Ahşap işleme seri üretim hatlarında reklamcılık sektöründe türkiyenin çeşitli illerinde bulabileceğiniz ahşap cnc router makineleri hakkında detaylı bilgiyi ankara cnc router fabrikamızda stoklarımızda her daim bulabilirsiniz. Türkiyenin kurum ve kuruluşlarına hizmet vermeye devam eden ahşap işleme cnc router makinalarımız gizli kutu kare kare kızak sistemi ve gizli 2 modül helis krameyar sistemi sayesinde bakımsız uzun süre çalışma kabiliyetine sahiptir. Gücünü İtalyan redüktör sisteminden alan ahşap cnc makinemiz sizinde atölyeniz için kaliteli elektronik yapısı ve güçlü köprü şasi sistemi ile her daim uzun yılllar çalıştırabileceğiniz bir sistem haline gelmiştir. Yedek parça ve geri hizmetin sınırsız olduğu ahşap cnc makineleri tüm mekanik ve elektronik parçalarının çok fazla miktarda ankara cnc router fabrikamızda bulunması daimi olarak müşterilerimizin beğenisini kazanmış durumdadır. 

Servo Sistemli Cnc Router istanbul ili bir çok noktasında bulunmaktadır.

Kafa Değiştirmeli Ve Vakumlu Makinalar

Otomatik takım değiştirmeli cnc router serilerinden olan ahşap işleme makineleri servo sistemleri ve otomatik takım değiştirmeli olmaları sebebi ile cnc routerda ahşap işleme konusunda bolca tknolojiyi üzerlerinde barındırılar.

Cnc Router İstanbul Full Otomatik Makinalarda En çok satış yapılan il oldu.

Ahşap işleme ve reklamcılık sektöründe başta olmak üzere örneğin kompozit panel ebatlama gibi bir üründe birden çok kesici takımın sürekli kullanılması gerektiği durumlarda Otomatik kafa değiştirmesi sayesinde sizin yerinize tüm işi kendisi halleder.Otomatik kafa değiştirme kabiliyetlerine sahip ahşap cnc makineleri güçlü vakum sistemi tercih edilir ise iş parçasını hava emiş sistemi sayesinde kuvvetli şekilde tutarlar.Sizde Bir Otomatik takım değiştirmeli vakumlu full seri bir makine almaya karar verdiniz ise lütfen ankara cnc router fabrikamızda sürekli stoklarda bulunan ahşap cnc modellerimizi inceleyiniz. Otomatik takım değiştirmeli Vakumlu Çelik Delecek kadar güçlü italyan redüktörlü servo motorlu ahşap cnc makinelerimiz için detaylı bilgiyi 0850 303 07 13 numaralı telefondan alabilirsiniz.

Cnc Router İstanbul Mermer ve Model İşlemede en çok makina sattığımız il oldu.

Taş İşleme ve Model İşleme Yüksek Z Ekseni

Mermer işleme ve model işleme cnc makinelerini diğer ahşap işleme cnc makinelerinden ayıran en büyük özellik z yükseklikleri artırılmasına ragmen daha kuvvetli ve daha stabil çalışabilmeleridir. ahşap işleme makinelerine göre köprü yükseklikleri çok daha fazladır ve bu sayede yüksek taş yada yüksek model işleme mesafesi elde etmiş modelcilerin ve mermercilerin tercih etmesine neden olmuştur. Tüm cnc router modellerimizde mermer işlenebilir.

Z ekseni yetersiz gelmesi halinde standart modellerin z eksenini yükseltmek titreşim ve güç kaayıplarına neden olabileceği için bu model köprü yükseliği artırılmış ve çok ciddi şasisi standart cnc router makinelerine göre kuvvetli hale getirilmiştir. Probotsan cnc router a.ş tarafından bu ihtiyaca özel tasarlanan mermer cnc makinelerini model işlemede yüksek taş işlemede ağır sanayide ve strafor kalıp köpük işlemede uzun takımlar bağlayarak yüksek devirlerde titreşim olmadan işleyebilirsiniz. 

İstanbul Mini Cnc Masaüstü Cnc Ve Küçük Cnc

Cnc Router İstanbul Mini Cnc Makinalarındada En Çok satış yapılan il oldu.

Cnc Router İstanbul Mini Pro Cnc 2020 Modeli İlk Sipariş Veren il oldu.

İstanbul Masaüstü Cnc ve Mini Cnc Router Fiyatları

      Bu kategoride Mini cnc ve masaüstü cnc fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Probotsan cnc router a.ş olarak bir çok firmaya uzun bir zaman diliminde 2000 üzerinde mini cnc tasarladık ve satışı gerçekleştirdik. Mini cnc makinelerinde firmamız olarak tek isteğimiz seri üretim yaparak maliyetleri aşağı çekmek kaliteyi en üst düzeye çıkartmayı planlamaktı. Ve 2014 senesinde atılan adımlar ile mini cnc ve masaüstü cnc makineleriher seride yüzlerce üretilerek daha kaliteli malzemeleri daha ucuza üretmeyi başardık.

Şu an mini cnc kateğorisinde Alanımızda bir numara olmamız en büyük sebebi büyük makineler gibi gücü ve hassasiyeti olan makinelerin sadece fiyatları ve boyutlarını düşürmeyi başardık. Hiç bir parçasının kalitesinden taviz verilmeden üretilen mini cnc makineleri neredeyse tüm üniversitelerde ve liselerdede eğitim amaçlı kullanılmaya başlandı. Numuner işlendi kalıplar yapıldı alüminyumlar ahşaplar işlendi ve yüzlerce amatör el görmesine ragmen asla kalitesinden taviz vermedi ve bozulmadı. Ve Şu an biz bu bilgi deneyimi ile 2019 model mini cnc makinelerimizi hızla piyasa sürmeye başladık. Mini cnc makinaları stoklu yedek parçalarına asla ihtiyaç duymakacak hale gelmesi ve 10 yıldır sesi değişmeden çalışan makinelerimi görmenin gururu ile sizleri Ankara Mini cnc üretimi fabrikamıza stoklu tezgahlarımızı görmeye gururla davet ediyoruz. 

Çok güçlü yeni tasarımına 10 yılın bilgisini ve binlerce cnc makinesinin üretim tecrubesini aktaran probotsan cnc siparişinizin akabinde aynı gün anlaşmalı kargolar ve ambar firmalarını devreye sokarak satın almış olduğunuz makineyi kapınıza kadar teslim eder. Tüm parçaları kurulu ve tamamen yedek parça stoklu kendi üretimimiz olan mini cnc ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü sorununuzda size bir telefon kadar yakın olmanın gururu içerisindeyiz. Üniversiteler ile yapmış olduğumuz bir çok deneyde çekme titreşim burulma uzama gibi test cihazlarına ürün üretmekle kalmayan mini cnc makinelerimiz bir çok seri üretim şirketinde 7/24 malzeme üreterek firmaların gücüne ucuz çözümler ile güç katmıştır.

Probotsan cnc router istanbul da çok yakın zamanda makineapp adında bayilik başlatacaktır. Bu tarihe kadar cnc router istanbul ilindeki müşterilerimiz için sürekli servis ağı ve eğitim desteği sürmektedir. Probotsan Cnc Router istanbul ilinde çok büyük noktalara ulaştığı için daha yakın hale gelme kararı almıştır.

Yorumlarınız ve sorularınız bizim için kıymetlidir