EV TİPİ CNC
EV TİPİ CNC

EV TİPİ CNC

 05.08.2019

Ev tipi cnc Makinesi dendiğinde akla numerik olarak kontol edilen cnc router makinaları ile aynı mantıkta çalışan fakat boyurları dolayısı ile bu ismi alan makine dizeleri aklam gelmektedir. Ev tipi cnc makinesi boyutları küçük fakat hızlı ve hassas bir yapıya sahiptirler

  

Ev tipi cnc MAKİNESİ

Ev tipi cnc freze ;

Ev tipi cnc MAKİNESİ TANIMI

     HOBİ  Cnc Nedir ?

Teknolojisinin gelismesi ozellikle imalat endustrisinde universal imalat tezgahları yerini bilgisayar kontrollu (CNC) tezgahlara bırakmıstır. CNC tezgahlara gelmesi imalat sektorune buyuk kolaylıklar sağlamıstır. CNC kullanılan tezgaha gore; CNC freze, CNC torna, Cnc matkap, CNC lazer, CNC plazma gibi adlandırılır.

Bu tezgahlar program seklinde hazırlanan G-M kodlarıyla calısırlar, bu kodlar elle yazılabildiği gibi CAM programları kullanılarak ta olusturulabilir.

Profesyonel tezgahlardan masüstü cnc tezgahlarını ayıran özellik daha küçük kapasiteli olmaları ve genellikle yerli olarak üretilebilmeleridir.

3 Eksen Ev tipi cnc Makinesi Örnek İşleme Videsou

 4 EKSEN Ev tipi cnc ÇALIŞMA VİDEOSU

Ev tipi cnc Ve Masaüstü CNC makinelerin büyük CNC Router makinelerine göre dezavantajları olduğu kadar bir sürü avantajlarıda mevcuttur.HOBİ Cnc makineleri fiyatlarının en büyük özelliği büyük CNC Router makinelerine göre yatırım maliyetleri daha ucuzdur. İkinci büyük bir avantaj olan işletme maliyetleri de Ev tipi cnc makinelerini ön plana çıkarmaktadır.Büyük bir makineyi vergisi kirası ve çalışanı olan bir işletmede yönetmek yerine Ev tipi cnc ile evinizde mini atöyenizde mevcut işinizi yönetiyor iken ek gelir olarak düşenebiliyor olmanız ve giderleri olmadan ek gelir getirebiliyor olmasıda yine farklı bir avantajdır. Probotsan CNC makinelerinden Ev tipi cnc serisini seçmiş iş kuran şahıslar işlerini büyütmesi halinde firmamıza başvuru yaparak eski makinelerini getirmiş ve yeni büyük CNC Router makinelerini almışlardır. Sizde yeni başlıyor iseniz bir HOBİ cnc yada masaüstü cnc ile başlayabilir sonradan işinizin büyütülmesi halinde büyük bir CNC edinebilirsiniz. Probotsan Ev tipi cnc makineleri hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen 0532nolu telefon ile satış temsilcisi arkadaşlarımıza ulaşiniz.

Ev tipi cnc USB

 3 EKSEN Ev tipi cnc ROUTER  – APR2019-3 AXİS Windows USB

         HOBİ cnc Makinalarıda Kuvvetli Şasi Ve elektronik Yapısı Bulunması Sebebi ile Endüstriyel Numune İşleme Ve Seri Üretim Cnc Router Makinaları Olarak Kullanımları Dışında PCB Kart Kazıma Elektronik Kutular Plastik Kutular İşlenebilmektedir. Bozulmayacak Kadar Sağlam Olmaları Dolayısı İle Hatanın Sonucunda Hasar Almama Sebebleri İle Eğitim Sektöründe Bir Çok Noktada ve Eğitim Kurumunda Kullanılmaktadır. Yüzlerce Eğitim kurumunda Ve Endüstriyel Alanlarda Hizmetinde Devam Etmektedir.

Ev tipi hobi CNC makineleri, genellikle kişisel projeler ve hobi uygulamaları için kullanılan, profesyonel sınıf CNC makinelerinden daha küçük ve daha uygun maliyetli makinelerdir. Bu makineler genellikle, ahşap işçiliği, hafif metal işleme, gravür, ve diğer benzer uygulamalar için mükemmeldir. 3D baskı, lazer kesme ve gravür gibi farklı işlemleri gerçekleştirebilecek seçeneklere sahiptirler.

Ev tipi hobi CNC makinelerinin birkaç özelliği aşağıda sıralanmıştır:

  1. Boyutlar: Hobi CNC makineleri genellikle küçüktür ve bir masa üstüne veya küçük bir atölyeye sığabilecek boyutlarda tasarlanmıştır.
  2. Kullanım Kolaylığı: Bu makineler genellikle kullanımı kolay arayüzler ve yazılımlar ile birlikte gelir, böylece kullanıcılarının karmaşık bir eğitim sürecinden geçmesine gerek kalmaz.
  3. Çok Yönlülük: Hobi CNC makineleri genellikle birden fazla malzemeyi işleyebilir ve farklı işleme tekniklerini destekler.
  4. Maliyet: Hobi CNC makineleri, genellikle profesyonel sınıf makinelerden daha düşük maliyetlidir ve daha uygun fiyatlıdır.

Ev tipi hobi CNC makineleri ile prototip üretimi, küçük parça üretimi, gravür, 3D baskı ve daha pek çok işlem yapabilirsiniz. Hobi düzeyinde bir CNC makinesi satın almayı düşünüyorsanız, projelerinizin gereksinimlerine ve bütçenize uygun bir model seçmeyi düşünün.

Yorumlarınız ve sorularınız bizim için kıymetlidir

Hangi Para Birimi İle Görmek İstersiniz
TL Türk lirası