YERLİ CNC ROUTER MAKİNEYE FAİZSİZ KREDİ İMKANI KOSGEB

 26.08.2019

460 Bin 167 KOBİ’nin Kredi Faiz Desteği Başvurusu Onaylandı” KOSGEB T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Tarafından Başlatılan Yerli Malı teçhizat Tüm Hızı ile Desteklenmeye Devam Ediyor.

  

YERLİ CNC ROUTER MAKİNEYE FAİZSİZ KREDİ İMKANI KOSGEB

460 Bin 167 KOBİ’nin Kredi Faiz Desteği Başvurusu Onaylandı” KOSGEB T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Tarafından Başlatılan Yerli Malı teçhizat Tüm Hızı ile Desteklenmeye Devam Ediyor.

KOSGEB hibe ve faizsiz kredi nasıl alınır?

( Akşam Gazetesi 2019 Haberi Alıntıdır ) 2011 – 2019 Yılları Arasında Cnc Router Makinelerimizden Faydalanan Yüzlerce Müşterilerimiz Arasında Sizde Yerinizi Almak İçin kosgeb kurumundan bilgi alabilirsiniz. Sürekli güncellenen ve artan desteklerle çok cazip hal almış bu konu hakkında hatalı eksik bilgi ve güncel bilgilerin tamamı kosgeb kurumları tarafından verilmektedir. 

İş kurmak ve hayallerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara sayısız imkân sunan KOSGEB, destek almak isteyenlere hibe ve faizsiz kredi yardımlarında da bulunuyor. Binlerce kişinin en çok merak ettiği konulardan birisi olan KOSGEB hibe ve faizsiz kredi imkânlarından faydalanmak isteyenler bazı şartları yerine getirmeli. KOSGEB hibe ve faizsiz kredi nasıl alınır? Tüm detaylar haberimizde…

İş yeri sahibi olmak isteyen binlerce vatandaşa destekler sunan KOSGEB, yeni yılda da verdiği destekler ile sevindirmeye devam ediyor. KOSGEB, anlaşmalı olduğu kamu, özel ve katılım bankalarından alınacak krediler için faiz tutarlarının kısmen ya da tamamen karşılanmasını sağlıyor. KOSGEB hibe ve faizsiz kredi nasıl alınır? Hangi şartlar yerine getirilmeli?

2019 FAİZSİZ KOSGEB KREDİSİ NASIL ALINIR?

Sıfır faizli KOSGEB kredi fırsatından faydalanmak için, KOSGEB kredi şartları yerine eksiksiz bir şekilde getirilmelidir. Bu doğrultuda da, başvuru yapmak isteyenlerin atmaları gereken ilk adım uygulamalı girişimcilik eğitimine başvuruda bulunmalarıdır. Bu eğitimlere başvuru tamamen ücretsiz olarak internet adresi üzerinden yapılmaktadır. Eğitimlere de para ödemezsiniz.

Türkiye’nin neresinde olursanız olun, her ilden bu eğitimlere katılım sağlamanız mümkündür.  Bu eğitimlere belirlenen süreler miktarında asgari olarak katılım sağlanılmalıdır. Aksi takdirde eğitim sertifikasını alamazsınız. Aldığınız bu eğitimin sonrasında alacağınız sertifika başvuru yaparken mutlaka KOSGEB tarafından istenecektir. KOSGEB faizsiz kredi 2019 desteğinden faydalanmak isteyen kişiler mutlaka hangi sektör ile ilgili başvuruda bulunmak istiyorlarsa, o sektörün kursundan girişimcilik sertifikasını almayı unutmamalılardır.

SIFIR FAİZLİ KOSGEB KREDİSİ İÇİN İŞLETME KURULUŞUNUN HARCAMALARI

KOSGEB kredi 2019 almak isteyen kişiler, destek alması düşünülen işletmenin kuruluşunu tamamlamalılardır. Kuruluşu yaparken yaptığınız harcamaların hepsi detayları ile birlikte faturalandırılmış olmalıdır. Daha sonra bu faturalar KOSGEB tarafından istenecektir. Buradan da az da olsa sermayeniz olmadan bu krediden faydalanamayacağınız ortaya çıkıyor. Çünkü ilk harcamalar, işletme sahibi tarafından gerçekleştirilir.

SIFIR FAİZLİ KOSGEB KREDİSİ İÇİN İNTERNET BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

KOSGEB hibe nasıl alınır 2019 diye merak eden kişiler aşağıdaki adımları izlemeliler. Kuruluş işlemleri için KOSGEB resmi internet adresine giriş yapılır. Daha sonra E-KOBİ sekmesine tıklanarak oturum açılmalıdır. KOSGEB Veri Tabanı sekmesine tıklandıktan sonra yeni kayıt oluşturulur.

Kişisel bilgiler girilerek kullanıcı adı ve şifre belirlenir. Giriş yapıldıktan sonra başvuru tamamlanır. Başvurunuzu tamamladıktan sonra başvurunuza dair kanıt niteliğindeki belgelerinizin çıktısını mutlaka almalısınız. KOSGEB kredi alanların yorumlarına göre bazı vatandaşlar bu durumdan mağdur olmuşlardır.

Probotsan cnc Router Olarak Kosgeb Destekleri için ihtiyaç Duyacağınız Tüm Belgeleri satış temsilcilerimizden edinebilirsiniz. Proforma Fatura teknik özellikler ve gerekli belgeler için her zaman yanınızdayız. 

Scroll to Top